Livrare

PROCEDURA DE RETUR

ATENTIE!! Din motive de igiena, lenjeria intima si costumele de baie nu se returneaza!

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Completati formularul de retur sau sunati la 0786808806 (L-V 10:00 - 15:00).

2. Pentru schimbarea produsului ne veti trimite coletul ambalat corespunzator, va ajunge la noi, se verifica, va vom trimite marimea/modelul dorit in limita stocului din depozit.In coletul pe care il predati curierului vă rugăm să puneți un bilet pe care să scrieți numărul dvs de telefon / numărul comenzii pentru a vă identifica mai ușor returul.

3. Produsul trebuie ambalat corespunzator pentru a nu deteriora produsul sau ambalajul acestuia.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR!!

Taxe transport:

– Curier - livrare in toata tara, 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin email / sms

– Transport 18 lei

– Transport gratuit la comenzi de minim 300 lei

– Schimb model sau culoare va fi taxat cu 25 lei

Banii inapoi:

Pentru a primi banii înapoi vă vom trimite curierul să ridice produsul / produsele de la dvs sau puteti trimite dvs cu orice alt curier. Nu se vor accepta coletele cu ramburs diferit de 0 lei. In coletul pe care il predati curierului vă rugăm să puneți un bilet pe care să scrieți numărul dvs de telefon / numărul comenzii pentru a vă identifica mai ușor returul. Pentru a simplifica procedura vă rugăm să scrieți contul IBAN si numele titularului contului pe acest bilet.

–> Schimbul de marimi este GRATUIT!

–> Schimbul de culoare sau de model se taxeaza cu 25 lei.

–> Daca doriti sa trimiteti produsele retur pentru a primi banii inapoi prin curierul nostru, taxa este de 25 lei care se va adauga pe factura de retur.

–> Puteti trimite produsele retur si prin orice alt curier. In acest caz va trebui sa achitati dvs in avans taxele de transport curierului (in momentul in care predati produsele).

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului. Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar pentru dvs.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactată într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

Restituirea banilor se face in maxim 14 de zile de la primirea returului numai in baza unui cont bancar.


Produsele au 30 de zile garantie.